Voorjaarsactiviteit 2009

2009 Voorjaarsactiviteit (Banner)

 

Kanoën, bierproeven en steppen

25 april 2009, UTRECHT – Op 25 april 2009 stonden de leden van Schoone Leij en de aspirant leden om half twee klaar om te vertrekken. Het wachten was zoals gebruikelijk op Onno.

Om twee uur konden we eindelijk de kanos in. De kano tocht liet de mooie natuur van Utrecht zien. Ook was er divers schoon te bewonderen op de terrassen. Rond drie uur werden we, na wat omzwervingen te hebben doorstaan, opgewacht.

Er werd een korte wandeling gemaakt. Om circa half vier kwamen we aan bij brouwerij “Oudaen”.

Eerst werd er een biertje genuttigd en na een heerlijk bittergarnituurtje kregen we een interessante rondleiding in de brouwerij. Vervolgens liepen we naar de dom.

Na flink wat kou te hebben doorstaan kreeg één ieder een step om hiermee terug te steppen naar het kano verhuur bedrijf, waar een heerlijke bbq gereed stond. Worstjes, hamburgers, salade’s alles was aanwezig. Iedereen stond geduldig rond de bbq te wachten, net zo lang totdat de hongerige leden een stukje vlees kregen. Met een drankje erbij heerste er een tevreden stilte.

Als afsluiting deelde Jaap de speldles uit aan de afgestudeerden. Kortom het bestuur van Schoone Leij met zijn geweldige leden en aspirant-leden hebben voor een gezellige geslaagde dag gezorgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>