Viering 2e Lustrum 2013

 

Tweede lustrum Schoone Leij

Zaterdag 30 november 2013 vormt een speciale dag in de geschiedenis van Schoone Leij. De alumnivereniging viert haar tiende verjaardag!

Rond twee uur in de middag verzamelen zo’n 50 (aspirant)leden zich in Eindhoven centrum om dit bijzondere moment te vieren. Afgevaardigden van alle jaren sinds de oprichting van de studie Installatietechniek zijn aanwezig.

Onder het genot van een biertje,wordt het programma van die dag toegelicht.

In groepen worden we op pad gestuurd door verschillende delen van Eindhoven: wie heeft de meeste kennis van de geschiedenis van de TU/e-campus? Wie weet nog welke pub welk bier op de tap heeft? Welke groep is in staat om het hoogst toegankelijke punt in Eindhoven centrum te vinden, gebaseerd op de NEN-norm 2443?

De groepen verzamelen zich na een tweetal uur voor een potje laser gaming. De strijd voor ‘ultimate member’ is hiermee echter nog niet gestreden!

Tijdens het avondeten bij het Mongolische restaurant Dzjengis Khan, wordt De Grote Lustrum Quiz gespeeld. Vragen van allerlei categorieën komen voorbij. Van Knotsbal en bierproeverijen, via study trips en Sinterklaas bij Mollier, naar Zusjesdag, al het goed van de afgelopen jaren komt voorbij. Al etend en zingend vliegt de avond voorbij. Of begint hij juist pas, in de Irish Pub?

In ieder geval: de winnaar van de strijd tot ‘ultimate member’ tot volgend lustrum is: Stijn Hazenberg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>