Vereniging

Schoone Leij is de alumnivereniging voor afgestudeerden van de opleidingen installatietechniek, installatietechnologie, Building Services en afgestudeerden bij de capaciteitsgroep Unit Building Physics and Services aan de Technische Universiteit Eindhoven. Schoone Leij is opgericht op 27 mei 2003 te Eindhoven.

De vereniging wil de mogelijkheid bieden voor een informeel samenzijn van de alumni onderling, waar de bedrijven of instellingen waar zij werkzaam zijn ook profijt van kunnen hebben. Ook staan we voor het onderhouden van contact tussen de leden van Schoone Leij, studievereniging Mollier en de leden van Mollier. Hierdoor kunnen de studievereniging en studenten in contact komen met bedrijven voor bijvoorbeeld stages, vacatures en sponsoring.

Om dit te realiseren wordt een jaarlijkse voorjaarsactiviteit georganiseerd door Schoone Leij. Ook zijn er bij de jaarlijkse constitutieborrel van Mollier altijd vele Schoone Leij leden aanwezig. Op deze website en via de LinkedIn groep zijn de activiteiten van de vereniging te zien en is in contact te komen met het bestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>