Voorjaarsactiviteit 2006

006 Voorjaarsactiviteit (Banner)

 

Boerengolf

22 april 2006 – Schoone Leij heeft weer geprobeerd de activiteit af te stemmen op het gemiddelde lid. De ene wil graag een activiteit op “stand” terwijl het andere lid liever een modderige survivaltocht beleeft. Na lang wikken en wegen is een perfecte activiteit bedacht; BOERENGOLF. Dit is een mix van het chique golf en het wat minder chique weiland.

Het bleek dat de aangemelde leden hier wel van gecharmeerd waren en allen voor de hole-in-one gingen. Door het hobbelige weiland en de nogal vreemd uitgevoerde club (lees: klomp) kon zelfs de meest geoefende golfer het niet voor elkaar krijgen de bal in één keer in het gaatje te krijgen. Ondanks deze tegenvaller hebben we een hoop plezier gehad.

Tijdens de afsluitende borrel had men niet zoveel problemen om het biertje in één keer naar binnen te werken, met alle gevolgen van dien.

Al met al: een geslaagde activiteit in het mooie Brabantse Weiland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>