Voorjaarsactiviteit 2007

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

 

Solexen Valkenswaard

28 april 2007, VALKENSWAARD –¬†Op een bloedhete dag in het prille voorjaar van 2007 heeft het bestuur van Schoone Leij een activiteit georganiseerd voor de snelheidsduivels onder ons. In het mooie Brabantse land werd een Solex bestegen.

Na een lekker verfrissend drankje op het Valkenswaardse terras gingen we richting het verhuurbedrijf waar de solexen, lange leren jassen en pothelmen voor ons klaar lagen. Helaas maakte niemand gebruik van de mooie outfit…

Na een paar uur op de Solex rond te hebben gereden, verdwaald zijn geweest en een paar technische mankementen te hebben opgelost werden de Solexen ingeleverd en was iedereen toch hongerig geworden. Gelukkig had het bestuur hier rekening mee gehouden en werd in huize Verblackt een heerlijke Barbecue georganiseerd.

Nadat iedereen zich rond had gegeten en gedronken werd afscheid genomen en kan Schoone Leij weer terugkijken op een geslaagde activiteit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>