Voorjaarsactiviteit 2010

2010 Voorjaarsactiviteit (Banner)

 

Pitch n Putt op het Eiland van Maurik

08 mei 2010, MAURIK – Ook dit jaar waren er weer een groot aantal (aspirant)leden van Schoone Leij aanwezig om deel te nemen aan de voorjaarsactiviteit. Het was voor sommigen wat lastig te vinden, vooral voor degenen die volledig vertrouwden op de techniek. Hoewel het met ouderwetse borden goed te bereiken was, de navigatie kon er niet mee overweg en de echte techneuten waren daar natuurlijk niet op voorbereid.

We konden rustig beginnen met een bak koffie of thee en een muffin en werden daarna op de baan verwacht voor een korte uitleg. Belangrijkste les: roep ‘FORE’ als je een uitzwaaier slaat. Dat kwam voor de meesten in de loop van de dag nog vaak van pas… In teams van 4 of 5 gingen we daarna de 18 holes van de Pitch n Putt baan spelen. Voor de enkele gevorderde speler was het goed te doen, maar voor de meesten was het nog een hele uitdaging om de bal van de T af te krijgen. Maar oefening baart kunst en na een tijdje werden de ballen vrolijk in het rond geslagen, vaak nog de goede kant op ook!

Na enkele uren op de baan was het tijd om nog even op het terras na te genieten en sterke verhalen te vertellen. Daarna stond het eten voor ons klaar en konden we van een welverdiende maatijd gebruik maken. Voor het eten hebben we nog een kort informeel overleg gehouden met alle aanwezigen over de rol van SchooneLeij. Om zo goed mogelijk gebruik te maken van dit waardevolle netwerk hebben we besloten om vooral via LinkedIn met elkaar in contact te blijven. Iedereen kan hier zijn steentje bijdragen of bijvoorbeeld vragen om specifieke expertise. Daarnaast gaan we proberen om een extra activiteit te organiseren bij een bedrijf van één van onze leden in het komende jaar.

Hoewel geen van de teams het slecht had gedaan moet er natuurlijk een de beste zijn. Het winnende team (Mark, Berend, Anton, Ton en Anne) had bijna het baanrecord verbeterd en werd dan ook daarvoor gehuldigd.

Tot slot werden door Jaap nog enkele nieuwe volwaardige leden officieel welkom geheten binnen SchooneLeij (Michiel, Niek, Henk, Rob en Linda) en konden het enige echte speldje in ontvangst nemen. Al met al was het weer een gezellig uitje en hopen we natuurlijk op een zelfde hoge opkomst voor het volgende jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>