Voorjaarsactiviteit 2014

2014 Voorjaarsactiviteit (Banner)

 

High land games

28 juni 2014 – De voorjaaractiviteit vormt altijd een dag waarop de alumni van Schoone Leij en de huidige studenten van Mollier elkaar eens beter kunnen leren kennen. Al heerst er tijdens deze editie van de voorjaarsactiviteit ook een vleugje rivaliteit tussen de twee ‘kampen’.

De alumni nemen het op tegen de studenten tijdens de High Land Games.

Na het boogschieten en hout zagen gaan de twee teams nog redelijk gelijk op. Na het boomstammen gooien keert het tij in het voordeel van de alumni (ondanks de mislukte poging van alumnus Jan van Hout waarbij zijn boomstam op zo’n 20 centimeter voor zijn voeten uit zijn handen glipt). Bij het touwtrekken zijn de studenten goed op weg en winnen het eerste potje. Helaas, voor hen gaat het om 2 uit 3, en wordt er na een spannende strijd op het nippertje gewonnen door de alumni. Om de studenten te troosten zullen we maar zeggen dat het komt doordat hun team voor de helft uit vrouwen bestaat…

In de middag wordt het programma gevuld met minder zware spellen,  als Twister, Mikado en de Toren van Pisa. Al zijn deze varianten net iets groter dan normaal.

In de avond wordt er energie bijgetank: de groep verplaatst zich naar La Gitana, waar nog een handvol oudleden bijschuift. Als tijdens elke voorjaarsactiviteit, verwelkomt Schoone Leij de nieuwe alumni, door ze de Schoone Leij speldjes op te spelden. Deze keer zijn Rick van Pruissen, Karin Conen, Mark de Waard en Ellen Boesten aan de beurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>