Voorjaarsactiviteit 2015

Hoog en ver

2 mei 2015, Eindhoven – De jaarlijkse voorjaarsactiviteit van Schoone Leij staat weer op het programma.

Na een heerlijke kop koffie, fris of thee zijn we met een groep alumni en aspirant-leden op hoog niveau gaan sporten. De groep werd in tweëen gedeeld voor de eerste activiteit van de dag. Op het programma stond allereerst een hoogteparcours. Hierbij moesten we veilig verankerd op onmenselijke hoogte over diverse touwen, banden, beugels en andere erg onpraktische bruggen heen klimmen. Ook konden we per drietal een paal in klimmen om op een klein platform te staan en jezelf eraf te laten vallen, in vol vertrouwen dat de overige Schoone Leij leden voor een veilige afdaling zouden zorgen. Dit is allemaal veilig verlopen, al bleek de verleiding om mensen hulpeloos een minuutje te laten hangen soms te groot om te weerstaan. Nadat de twee groepen beide alle onderdelen veilig volbracht hadden werden we vervolgens in vier groepen verdeeld en mochten we katapulten bouwen. Natuurlijk werden we  fanatiek met het vooruitzicht dat er maar 1 groep het verst zou schieten. Heel verrassend werd de groep met 3 van de 4 Schoone Leij bestuursleden de winnaar, dat zal vast door de goede samenwerking komen.

Na al deze fysieke inspanning was de barbecue ruimschoots verdiend, het goede weer dat we hierbij hadden zorgde dat we heerlijk buiten konden zitten en konden napraten over de dag met een aantal heerlijk dorstlessende drankjes.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>